29 mai 2005

Kampen mot Wema

Dette gikk jo lekende lett. Eneste jeg har noe å si på, så var det innsatsen. Vi kunne lett å vunnet med både 20 og 30 mål, hadde vi hatt innsats i hele kampen. Vi var heller slappe, men dette var kampen hvor vi alle skulle score. Raasholm prøvde og prøvde, men det gikk ikke akkurat slik han ville. Til og med jeg scorte, noe som tilsier at det var rimelig lett å score på disse folka.

Må ha vært en rimelig kjedelig kamp for de som sto i mål, heldigvis byttet vi keeper midtveis.

Håper på flere mål fremover.

25 mai 2005

Kem e best?

skbk-tabell
SKBK Alliansen troner på toppen av tabellen! Ikke klikk på bildet for å se nærmere på antall spilte kamper osv, det er uvesentlig. SKBK er best, så lenge det varer.

Trim for eldre

Fant denne øvelsen hos Mr B. Skal utføres sittende, så den passer godt mens du er på jobb:

While sitting at your desk, lift your right foot off the floor and make clockwise circles.

Now, while doing this, draw the number "6" in the air with your right hand.

Your foot will change direction and there's nothing you can do about it.

20 mai 2005

Derfor vinner vi

skbk_drakt
SKBK Alliansen har hatt en knallstart på sesongen i år. Tilfeldig? Neppe! På forskning.no står det:
Det er visst ikke bare talent og hard trening som avgjør om du stikker av med sportslige seirer. Engelske forskere mener det også kan ha noe å gjøre med fargen på skjorta. Tro det eller ei. Det er lettere å vinne i røde klær.

Sånn er det med den saken. Får satse på knallrøde drakter neste sesong, så vinner vi alt.

Taktikk

skbk_taktikk
I samarbeid med NASA har vi fått tatt satellittbildet over som viser kampområdet hvor SKBK Alliansen spiller sine hjemme- og bortekamper. Satellitten brukes til daglig av USA til å finne "masseødeleggelsesvåpen" i midtøsten, men ved å sende over noen fat med olje, så fikk vi dette bildet som takk. Taktikken som ble brukt i kampen i går er tegnet inn på bildet. Den tar utgangspunkt i banen "Grus 03 A", men kan med små justeringer også benyttes på de andre banene. Dette er måten vi kommer til å spille på når det er nødvendig å holde nullen. Ballen skal holdes unna rød sone (usikker sone) for alt det er verdt. Spilleren som var best på dette i går må uten tvil sies å være Bjarne. Den som var minst flink var Håvard, men de to målene han scorte veier litt opp for dette. Klikk på bildet for større versjon og studer det nøye før neste kamp.

17 mai 2005

Gratulerer med dagen!

P5170011
Vil ønske alle i SKBK/KanonKjellO en riktig god dag i dag 17. mai.

12 mai 2005

Faen!

Fikk nettopp en faks fra Manchester United om at Alexen kommer til Bergen for å snappe med seg noen spillere fra SKBK i samme slengen. Ber derfor alle SKBK-spillerne gå og gjemme seg med en gang! Ikke kom frem igjen før han har forlatt landet..

Sirkus John Obi Mikel

Denne saken minner forferdelig mye om det som skjedde i SKBK i 1996. Også da kom Alex Ferguson til Norge, men han måtte reise tomhendt tilbake :)

10 mai 2005

Det snør

Får håpe snøværet gir seg til neste utendørskamp, selv om vi ikke kan forvente det, vi er jo ikke kommet lenger enn til mai måned. Vår eminente mobilfotograf knipset dette bildet da uværet herjet:

Bilde004

Det kom til og med på "trykk" på BT.no, ikke verst, Pål :)

09 mai 2005

Nr. 2

Kanonballserien ble kastet i gang i går og vi er fremdeles Norges nest beste lag..

04 mai 2005

Seriestart Kanonball

Hei godtfolk. Da nærmer det seg seriestart i kanonball i Framohallen Fyllingsdalen. Vi skal spille 7 kamper, så det blir som i NM. Det spilles best av 3 omganger i kampene, akkurat som i NM! Så blir det satt opp i en serietabell, som fortsetter neste serieomgang. Håper vi har de rosa draktene klare.... Det blir bra