30 mai 2006

Kamp på torsdag

Bra vi fikk seier på mandag. Målscorer Kjetil og Tommy. Også fikk Jansen gult kort. Og jeg har ennå ikke sluppet inn mål denne sesongen. Vel, på torsdag er det ny kamp. Det blir ikke lett. Universitetet har bare vunnet så langt i sesongen. Husker jeg ikke feil, så tapte vi mot de sist sesong. En har meldt forfall, og det er Bjarne. Han er i Riga. Kampstart kl 19.30. OG FOLKENS. IKKE KOM 5 MIN FØR KAMPSTART. Møt heller tidligere.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg savner en toppscorerliste..

Koz og klemz fra ivrig supporter !

Lille stå sa...

Og jeg savner nedtellingen til neste kamp. Hva er det som skjer her?! Har jo ikke peiling på hvor lenge det er til jeg skal møte opp.

Anonym sa...

som den ivrige supporter jeg er,og titt og ofte dukker opp på kampene deres, må jeg ærlig inrømme at Spiller nr 11 (vil ikke nevne navn) skuffer med sitt fravær i det siste!Sikre kilder forteller meg mye,men kan ikke gå ut med det enda. Men forlanger full sjerpings

Anonym sa...

jaja.. What ever..

mvh

nr. 11

666 sa...

Ja, det er merkelig hvordan ulike ting som plutselig må gjøres, tilfeldigvis dukker opp rundt spiller nr. 11 når det er trening eller kamp.

Anonym sa...

Skjønner ikke hva maset gjelder jeg! Må da være til lagets beste at jeg ikke stiller opp. Er jo tross alt den dårligste på laget, så savnet kan nok ikke ha vært så veldig stort.. for å si det sånn...

Yngve Johannessen sa...

Nr. 11 er best og savnet var stort, og som vanlig når konflikter kommer til overflaten i SKBK, så smeller vi til med en vote. Gå til førstesiden og gi din stemme nå.