26 august 2005

Nå er det alvor

Okei, folkens! Nå begynner alvoret. Kamp i dag klokken 18:30 på Slettebakken grus 3. Vi møter Rørleggeriet som har like mange poeng som oss, så i dag skal vi virkelig kjempe for å klatre på tabellen. Hvis vi gidd.. Regner med alle møter i denne viktige kampen som kan avgjøre om vi skal henge oss på i toppen eller om vi er i fritt fall mot bunnen. I dag må alle gi alt, spesielt Jansen, som må løpe til han kjenner analsmaken i munnen.

14 kommentarer:

Anonym sa...

...da trenger han ikke løpe langt..for Jansen har nå utviklet en tyggis med analsmak..han tygger som en gal..han vil prøve å selge dette produktet nå som han har slutta hos Findus...

Unknown sa...

Må få lov til å minne om taktikken vår, særlig etter at seieren glapp ut av hendene våre i siste sekund. Se nøye på dette bildet før neste kamp. Ikke for å rette noen pekefinger mot noen, men av og til kan det være greit å få ballen til helvete vekk, Pål! :)

Pål Magne sa...

ojojoj.. ingen pekefinger nei.. SÆRLIG.. Vel, mitt svar til det.. Ehm.. hva med å score når man er alene med keeper YNGVE!! Dette kan vel sies om flere.

Anonym sa...

Som ivrig SKBK tilskuer, må jeg bare få si at det virker som om det er fryktelig mye krangling og grining ( både mot dommer og medspillere ) i denne klubben..Tror SKBK trenger en skikkelig opprenskning.

Unknown sa...

Jepp, at det er krise internt i klubben kan vel ingen nekte for. Styret må gå! Eller treneren...

Anonym sa...

Ja, ening.. styret, treneren, og spillerene må gå snarest ! Foreslår også at alle som syter på dommer eller medspiller i neste kamp blir hengt ut på det groveste ( med bilde,navn og adresse )her på websiden..

Anonym sa...

Melding fra styret :

Styret meddeler herved at de ALDRI vil trekke seg, klubben blir lagt ned hvis noen prøver å kaste styret.
Vi har full makt over klubben, og ingen kan ta den fra oss.

Mvh
Styret

Presseans. Steen Svellingen
Webans. Yngve Johannessen
Styreleder Tommy Svellingen

Unknown sa...

Ah, dette er som musikk i mine ører!

Anonym sa...

Styret glemte å meddele at vi skal ha flere møter utover høsten på vår hemmelige pub i Bergen. Vi trenger i den forbindelse ølpenger.. vennligst send penger til Steen... ASAP!

Anonym sa...

Konstaterer med gru at ingen ølpenger har nådd min konto enda!! Hvordan går det med loddsalget? Føler at det skummes litt av fløten her...

Styret kommer til å ha et møte om alle skriveriene som har vært om klubben i media i det siste. Pressemelding kommer senere.

mvh
Steen
Presseansvarlig og adm. dir Public Relations SKBK Alliansen.

Anonym sa...

Merkelig hvor mye dette "styret" frafaller seg ansvar for diverse saker.Men enkelt spillere får bøter i 6 siffret klassen,og må gå på dagen.Syns det hele er litt absurd jeg

Anonym sa...

Fryktelig teit innlegg..det siste asså.. Styret har all rett til å gjøre akkurat som de vil i SKBK.
Blir det misnøye blandt styrets undersåtter, sender vi en " oppbolet " Yngve Johannessen på Dere !!

Mvh

Styret

Anonym sa...

Og en oppbolet Yngve "Bulldog" Johannessen vil dere ikke ha på nakken !!!! TRUST ME!!!

Unknown sa...

Hvis du lurer på hvordan en oppbolet Yngve Johannessen ser ut, så ta en titt her. Jeg er står klar og venter på ordre fra styret. I min SKBK-undikk!