15 februar 2006

Konkurranse

Oje! På tide med en ny konkurranse her på SKBK-web. Oppgaven denne gangen kan være litt av en nøtt. Du skal nemlig finne ut hvem av SKBK-spillerene som gjemmer seg bak forkledningen til disse to sjarmtrollene. Får å gjøre det litt enklere skal du få noen alternativer:

a) Steen Svellingen og Tommy Svellingen
b) Kjetel Berentsen og Gustav Enrique Raoul Noel
c) Yngve Johannessen og Kjetil Helskog Jansen
d) Bjarne Hellesøe og Pål Magne Berland
e) Kristian Kvam og Kjetil Raasholm

Minner også om at spillerprofilene kan være til hjelp hvis du står helt fast.

Premien denne gangen er litt av en godbit. Den som vinner kan ta med seg hele 19 personer til Hirtshals med Color Lines "Prinsesse Ragnhild". Egentlig er det en skikkelig drittpremie, siden det er de bilettene man får når man handler på tax-freen ombord, gjelder kun midtuke i perioden 01.03-31.03.2006, og det er et begrenset antall plasser så kanskje er ikke premien verd noe som helst, men likevel. Svaret sender du til denne adressen. Fristen er 01.03.2006. Lykke til!

Har du lyst til å fikse litt på ditt eget utseende, kan du gjøre det her.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg tipper alternativ C jeg.. Yngve Johannessen og Kjetil Helskog Jansen

Anonym sa...

Tipper George Bush og Osama Bin Laden i hyggelig passier i en luguber lugar på danskebåten....Hadde jeg rett? Vant jeg? woooo hoooooooo !!!!!!

Anonym sa...

Jeg synes begge ligner på Kjetil Helskog Jansen jeg.. Men er dette en forkledning da?? Trodde det var sånn han så ut til vanlig..

Hilsen Gudrun 67