09 november 2006

Stem på klubben i mitt hjerte

Nå kan du hjelpe SKBK Alliansen B.I.L. med å vinne flotte premier. Den klubben som får flest stemmer stikker av med flotte premier. Klubben i mitt hjerte (SKBK Alliansen B.I.L.) har nå 4 stemmer, men har plass til flere. Gi din stemme til SKBK Alliansen! Husk å sende ut spam om dette til alle du kjenner. Dette kan gi sårt tiltrengte penger i klubbkassen: 1.premie: 50 000 kroner, 2.premie: 25 000 kroner.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Yngve: Mekk et script som gjør at vi kan stemme flere ganger !!!!!!

Pål Magne sa...

Oj.. ja, dette er bra.. Om alle dere sender til også sender til de som de har på sin mailingliste osv. Så kan vi jo få noen stemmer da?? Husk å skriv det i mailen du sender også!

Pål Magne sa...

Ser det er mulig å stemme flere ganger fra samme maskin, men det må gå en dag eller to mellom hver gang man stemmer. Så STEM for harde livet.. Pænga skal bli våres....

Yngve Johannessen sa...

Ja, stem hver dag. Stemmer på samme dag fra ulike nettlesere har også vist seg å fungere. Husk å stemme både på jobb og hjemme. Kun en uke igjen nå, så vi må henge i. Vi er ikke inne på topp-ti listen for bedriftslag engang... Siste frist er fredag 17.november kl.12.00. Vinnerne blir publisert på P4 og i Dagbladets papirutgave lørdag 18.november.

Anonym sa...

41. plass? !!!! Her har styret sviktet fullstendig !!!
Styret må gå - no lokte de reka !!!

Yngve Johannessen sa...

Nå er det avgjort: SKBK Alliansen B.I.L. kom på 41. plass med 42 stemmer. For å vinne pengepremie måtte vi hatt mer enn 4519 eller 3904 stemmer, så det var et stykke opp.. Vi prøver igjen neste år! :)