28 april 2006

SKBK Alliansen

Dette er et lag, hovedsakelig bestående av folk fra Marikoven, Askøy. De fleste har faktisk gått på skole sammen i 9 år, andre har vært naboer, slektninger eller arbeidkollegaer. Og vennskapet har bestått.

Starten

Laget ble vel startet da vi så en annonse i Askøyværingen (AV) om at det skulle arrangeres en cup på Askøy, AV cupen. Så vi samlet sammen det vi hadde av venner osv., og meldte oss på. Dette skjedde vel så lang tilbake som i 1993. Kan ikke huske hvordan den cupen endte, men det var i så fall da det hele startet.

Navnet

Navnet SKBK kom på et vorspiel i gode gamle Marikoven, der vi skulle finne navn til laget vårt.. Siden vi hadde/har Le God (Tommy) og Døperen Johannessen (Yngve) så ble det ett lett valg. For de som ikke vet hva SKBK står for så er det Sports Klubben Bibel Kameratene.

Bedriftsserien

Det var først i sesongen 2002 vi fant ut at vi skulle stille lag i bedriftsserien, selv om vi gjorde det litt vel seint, så gjorde vi det rette. Før dette har laget bare deltatt i AV Cupen og Fyllingen Cupen, med heller dårlige resultater. Vi klarer oss alltid ut av innledende men etter det så sliter vi litt. Har vært i kvarten i AV Cupen en gang. Vi er nå mest med for å ha det morsomt selv om vi er vanvittig seriøse når vi står på banen.

Treningsleir

Treningsleirer har vi vært på mange ganger, og alle gangene har de blitt lagt til Osterøy hvor alt annet enn fotball har vært prioriert.

For mer info

Bruk vårt kontaktskjema hvis du har noen spørsmål. Hvis du ønsker du å se en av våre kamper, møt opp på Slettebakken til de nevnte tider du finner på kampsiden.

Ingen kommentarer: