24 februar 2010

Endelig noen som hører på oss.........

Endelig kommer det seminaret som vi alle SKBK'er har ventet på;Kristne får hjelp mot pornoavhengighet. Her har vi gått i en boble og trodd at vi var alene om dette, men heldigvis så er det flere der ute.Guds veier er uransakelige!
Vi er jo alle et offer her vi nå enten sitter,ligger eller står! Vi har alle pint oss noen minutter gjennom en film av den litt -ikke kristelige og gode seksualiteten- for så å sitte igjen med en eneste stor skyldfølelse. Bare det å gå rundt å føle seg skitten kan ødelegge en person ganske mye. Og hvor mange av oss har ikke gledet seg stort til å komme inn på et legekontor eller bodd på hotell og venter på at en frekk liten snelle spretter opp og vekk fra sitt daglige virke, for så å kaste seg over deg og ender som regel med en pi.... i munnen og ellers andre hull man kan fylle. Men som regel av ren skuffelse eller en rar virkelighetsoppfattelse ender det da alltid med seksuell trakaserring,glatt celle og utestengt fra hotell på livstid.Eller uten sammenligning forøvrig, når madammen i huset byr seg fram, og det eneste du vil at hun skal ha på seg er høyhælte sko,til nøds netting strømpebukse. Dette er jo normalt for oss avhengige,vi vet jo ikke bedre.
Så,siden vi er et lite samfunn, nesten som en liten sekt å regne, er det viktig at vi ikke utstøter noen med denne slags "problemer" eller rettere sagt tabubelagte tema.
Håper alle kan avse en helg til et kommende seminar for ovenfor nevnte problem, og sammen stå sterkere sammen i tykt og tynt framover.AMEN

Shalom, skal det være en fredsdrops........?

2 kommentarer:

Anonym sa...

finnes det et påmeldingsskjema noen steds?

Unknown sa...

Det er det sikkert, men alle SKBK-spillerne er allerede meldt på, så slækk åff.. Dere andre kan lese mer om saken her.