30 august 2005

Anger Management

Styret i SKBK har sett seg nødt til å arrangere et "Anger Management"-kurs pga alle utbruddene i kampen mot Rørleggeriet forrige uke. Fyll ut dette skjemaet og ta det med på kampen i morgen. Vi vil komme tilbake med informasjon om hvem som skal delta, samt tid og sted for denne begivenheten på et senere tidspunkt. En representant for kurset vil også være på plass på Slettebakken under morgendagens kamp mot Opticonsult for å ta notater. Husk oppmøte en halv time før kampstart som er 18:30. Vi spiller på grus 03.

13 kommentarer:

Anonym sa...

For noe tull! Styret i SKBK skal faen meg ikke sende meg på noe forpult anger helvetes management kurs. Til helvete med hele det satans styret!! Forbanna #%@*!?#¤%!

Anonym sa...

Pisshorer hele gjengen. E det nåkken som e sint på dette laget? DONT THINK SO... Amøber hele jævlade gjengen.

Anonym sa...

Men da er det klart.. Pål, Steen og B'en må på kurs hele neste måned..Kurset holdes ved Sandviken Sykehus, i flotte naturlige omgivelser..

Unknown sa...

Den e fin! Da bør gemyttene roe seg...

Anonym sa...

Hvordan er maten på Sandviken da Tommy?

Anonym sa...

I følge terapauten styret har leid inn blir det pølser til middag hver dag, pål.. SÅ ingen fare for at du må spise noe grønnsaker, da de var redd for utbrudd...

Pål Magne sa...

Den er grei.. Trenger noen grønnsaker jeg. Skal bli koselig dette.. Gode venner og greier..

Anonym sa...

Hehe..Jada, hele laget kommer innom på fellesmøtene..
Men jeg må bare pressisere at det er ikke bare de med " anger " problemer som skal i terapi. Yngve og Tommy blir sent på " Hvordan få den helvetes ballen i mål " kurs.. Dette blir avholdt i Spania i løpet av høsten..Så styret tar også en del selvkritikk..på en måde..litt..

Pål Magne sa...

Ja, er tydeligvis forskjell på forsvar/keeper og midtbane/spiss, de første må på Sandviken, mens de andre en aldri så liten tur til Spania.. Fair Enough det da.. hmmm

Anonym sa...

Ja, dette høres kanskje urettferdig ut..men Yngve har gjort noen beregninger på saken, og har kommet fram til dette resultatet..Han legger frem dokumentasjon på hvorfor de to dårlige spissene må til Spania i stedet for Sandviken.

Anonym sa...

Jaja, er jo litt bedre å få være på Sandviken.. Ikke noe stress.. De som skal til Spania trenger å komme i form, så den saken er grei.

Unknown sa...

Jepp, her er dokumentasjonen. De som protesterer får med meg å gjøre!

Anonym sa...

Ja, du er tøff du...