31 august 2005

Kveldens kamp

En skadet Håvard Høieggen fikk god tid til å ta bilder da kampen pågikk. Men han fikk jo også en nettkjenning før han forlot banen. Gå til bildearkivet vårt for å se noen av bildene eller besøk vårt arkiv hos Flickr for å se alle.

Vi har det med å spille uavgjort for tiden, kveldens kamp mot Opticonsult endte 2-2, og forrige kamp 3-3. Så det må nok noen grep til for at vi skal dra noen seire i land. Taktikkforslag mottas med takk. Må også gratulere R`en med sin første scoring. Måtte det bli mange flere. I premie får han bilde av seg selv under spillerprofilene.

5 kommentarer:

Pål Magne sa...

Ja, det var da en rimelig god kamp. Tror aldri jeg har sett folk jobbe så mye som de gjorde. Er imponert. Ja, vi burde ha hatt "litt" bedre kondisjon. Neste kamp tar vi. Synd å høre at Higgen må i rullestol, men shit happens.

Anonym sa...

Jepp, bra innsats i går. Synd vi kke får uttelling på sjangsene våre, og ikke klarer å holde på en ledelse. Det positivet er som sagt innsatsen og at vi ikke taper som vi pleide å gjøre før.
Bare små justeringer som skal til før vi tar en 3 poenger igjen.

Svelo

Pål Magne sa...

Ja, sjanser var det ihvertfall nok av. Håper vi klarer å putte litt oftere fremover. Er så typisk, motstander har 2 sjanser og scorer. Vi trenger minimum 19 sjanser for å score 2. Slitsomt...

Unknown sa...

Tror vi kan bli mer stabile ved å svitsje over fra Satskirken til religionen som Steen foreslo i en mail tidligere i dag (Flying Spaghetti Monsterism). Så husk å spise masse spagetti før neste kamp. Da går det så mye bedre. RAmen.

Anonym sa...

Tenkte det var på tide å legge skylden på de fremme jeg. Er jo alltid de bak som får "skylden" om det går gale. Så jeg skulle bare fordele litt mer skyld denne gangen, synes forsvaret var rimelig bra jeg.