30 august 2005

Penger i kassen?

Etter all øldrikkingen til styret er klubbkassen temmelig skrapt. I et desperat forsøk på i få inn noen kroner ber vi deg derfor oppgi "SKBK Alliansen" i feltet for bestillingskode når du bestiller ditt Viasat-abonnement. På denne måten støtter du klubben med 500 spenn.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, nå er det bare å si opp sitt gamle abonnement, og få dere et nytt. SKBK trenger hver krone dere kan hjelpe oss med. Dette for at vi skal kunne stille lag i neste års serie og AV-cupen i år.

Unknown sa...

Ja, nå gjelder det bare å få folk som skal bestille Viasat-abonnement til å skrive "SKBK Alliansen" i feltet for referanse. Jeg fikk flyersene fra Viasat i dag, så vi får vel dele de ut på en eller annen måte. Har litt dårlig tid, kampanjen varer bare t.o.m 30. september 2005. Eventuelle penger vil bli utbetalt i midten av oktober. Så alle loddselgerne bes ta pause med loddsalget i hele september, og heller dele ut flyerser samt informere offentligheten om denne unike muligheten til å støtte et lokalt lag.

Pål Magne sa...

Ta med på neste kamp.. Deler ut til alle på Slettebakken.. Flott d!

Unknown sa...

Vel, nå vil vel de lagene som er på Slettebakken helst ha penger til egen klubb, så spørs om det kommer til å funke... Kanskje bedre å legge de i postkasser rundt omkring?